Montserrat Cabré


Montserrat Cabré

Montserrat Cabré Esteve
Osteòpata DO - Fisioterapeuta

Em dic Montserrat Cabré Esteve, sóc osteòpata i fisioterapeuta. Vaig cursar la Diplomatura de Fisioteràpia a la Universitat Internacional de Catalunya i he desenvolupat la meva tasca professional en diferents àmbits com la traumatologia, l’esport, la geriatria i la recuperació física en centres termals.

Motivada per la inquietud d’anar ampliant els meus coneixements i de millorar la qualitat de vida de tots els meus pacients, vaig decidir endinsar-me en el món de la medicina osteopàtica, fins a obtenir els Estudis d’Osteopatia Clínica per la Universitat Ramon Llull.

Em considero una persona activa, responsable, emprenedora, dinàmica, amb iniciativa i immersa en un procés de formació contínua dins el camp de la salut. La formació acadèmica rebuda i l’experiència professional m’han permès construir un projecte de vida caracteritzat per la responsabilitat i el respecte. És per això que el 2009 vaig inaugurar la meva pròpia consulta d’osteopatia, des d’on puc difondre la ciència que m’apassiona.

FORMACIÓ ACADÈMICAEstudis d’Osteopatia Clínica, Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna (Universitat Ramon Llull, Barcelona).

Diplomatura de Fisioteràpia, Universitat Internacional de Catalunya (Sant Cugat del Vallès).

FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIAPostgrau "Embrió en moviment - L'home com embrió" (Jaap van der Wal), març 2014, Sant Just Desvern (Escola d'Osteopatia de Barcelona).

Postgrau "Introducció a l'osteopatia en pediatria" (Arantxa Quintana i Débora Mínguez), febrer 2014, Sant Just Desvern (Escola d'Osteopatia de Barcelona).

Curs d’osteopatia en pediatria, febrer 2013, Barcelona.

Postgrau “Alteracions de l’aprenentatge, comportament i emocions: perspectiva des de l’osteopatia pediàtrica”, novembre 2012, Sant Just Desvern (Escola d’Osteopatia de Barcelona).

Jornada a càrrec del Dr. Michel Odent “Naixement: de la fisiologia a la pràctica”, novembre 2012, Sant Just Desvern (Escola d’Osteopatia de Barcelona).

Postgrau “Comprensió clínica i osteopàtica dels síndromes cervicogènics”, setembre 2012, Palma, Mallorca (Escola d'Osteopatia de Barcelona).

Postgrau “Osteopatia en neonatologia”, setembre 2011, Sant Just Desvern (Escola d'Osteopatia de Barcelona).

Postgraduate course “Mother and baby care”, juny 2011, Sant Just Desvern (Escola d’Osteopatia de Barcelona).

Postgraduate course “Osteopathy and obstetrics”, maig 2011, Bilbao (Escola d’Osteopatia de Barcelona).

Postgrau “Especialista en Fisioteràpia Termal i Balneoteràpia”, juliol 2006, Universitat de Vigo (Galícia).